De Tuinbeelden Specialist van Noord-Nederland!

Ruilen en retourneren en annuleren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via romatuinbeelden@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Betaalmethoden Roma-tuinbeelden.nl

Met onderstaande betaalmethoden kunt u eenvoudig afrekenen in onze online shop.

iDeal

idealiDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen de volgende banken; ABN Amro, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Landschot Bankiers, Knab.
 

PayPal

PayPal is één van de best beveiligde betaalmethodes ter wereld. Met PayPal worden je financiële gegevens niet met anderen gedeeld. Je kunt gratis volledige bescherming voor je aankopen krijgen.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een systeem waarmee je jouw online aankopen betaalt via de beveiligde verbinding van Home’Bank. Om Home’Pay te gebruiken, heb je gewoon en ING-zichtrekening en een Home’Bank-abonnement nodig. Je kunt online betalen in e-shops waar je het icoontje van Home’Pay ziet.

Webshop Giftcard

Heb je geen idee wat voor cadeau je moet geven? Wat dacht je van de Webshop Giftcard? De Webshop Giftcard is een plastic kaart, gemaakt van kunststof en heeft het formaat van een pinpas. Deze hippe kaart is op te laden met elke gewenste waarde vanaf € 5,00 en € 150,- en is voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen.

Mistercash

Mistercash is een betaalsysteem voor onze Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je moet aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.
 

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij bovenstaande betaalmethoden kunt u contact met ons opnemen via 0610518175 of info@roma-tuinbeelden.nl. Wij helpen u graag.