De Tuinbeelden Specialist van Noord-Nederland!

Roma Tuinbeelden Stadskanaal Al meer dan 22 jaar

Roma Tuinbeelden in Stadskanaal bestaat al 23 jaar, Michele en Lia Troiano zijn de eigenaars van de beeldengieterij.

Vader van de huidige eigenaar is in 1960  naar Nederland gekomen uit Italie, met het idee om in Nederland betaalbare (tuin)sierbeelden te produceren zodat het voor iedereen betaalbaar zou worden. Roma Tuinbeelden te Stadskanaal giet op ambachtelijke wijze diverse tuinbeelden, sokkels, potten, dierenfiguren, mensfiguren en overige figuren.

Roma Tuinbeelden heeft meer dan 500 gietmodellen en is altijd op zoek naar nieuwe modellen. Doordat wij alle tuinbeelden zelf gieten hebben wij naast een detailhandel functie ook een groothandel functie.

De groothandel levert tuinbeelden tegen inkoopprijzen. De inkopende partij dient dan wel een recente inschrijving van de Kamer van Koophandel te overleggen. Minimale afname voor detaillisten is 350 euro.

Roma Tuinbeelden te Stadskanaal is altijd service gericht naar de klant, bezorgen in een straal van 15 kilometer van Stadskanaal is voor ons geen probleem. Alle gegoten tuinbeelden zijn van robuust beton en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de tuinbeelden gieterij runnen wij een woondecoratie winkel. Onze winkel heeft een uitgebreid assortiment woondecoratie in verschillende stijlen. Voor elk wat wils!
 
Tot ziens bij Roma Tuinbeelden in Stadskanaal!